Monogràfics

- Aquest event ja ha passat.
ALIMENTACIÓ I SALUT – sessió 3
28 febrer, 2022 @ 18:00 h

Sessions Monogràfic:
- 14 febrer. Fins a quin punt la alimentació impacta en la nostra salut -Sessió 1
- 21 febrer. Com saber si menjo bé i pautes clares i senzilles per millorar l’alimentació – Sessió 2
- 28 febrer. Mites i realitats entorn a l’alimentació – Sessió 3
Conferenciant: JOIMA PANISELLO I ROYO
Fitxa:
Metge especialista en Medicina Interna. Cap del Servei de l’Hospital General d’Igualada en excedència. Responsable de la Unitat de Lípids i Risc cardiovascular de la Societat Espanyola d’Arterioesclerosi, de la Policlínica San Carlos d’Igualada. Presidenta de la Fundació per al Foment de la Salut. Directora Mèdica de Digimevo, plataforma digital de salut. Especialista via MIR en Medicina Interna. Doctorat cum laude per unanimitat per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Nutrició per la Universitat de Barcelona. Postgrau en qualitat per la Fundació Avedis Donabedian. Màster en Gestió Sanitària per ESADE Màster en noves tecnologies de la informació i la comunicació aplicades a la salut per la Universitat La Salle. Directora del Pla Nacional de formació en lípids i factors de risc cardiovascular (2003-2010) Membre del Comitè Científic de l’Observatori de Salut de la Dona (2010-2014) Codirectora del Pla Nacional d’Obesitat. (2010-2014) Coordinadora del Màster d’Envelliment de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 2002 fins a l’actualitat. Directora Mèdica de la Plataforma digital de salud Medtep (2012-2019) Autora/coautora de 30 capítols de llibre/monografíes clíniques. Més de 150 publicacions científiques en revistes indexades.
Mites i realitats entorn a l’alimentació
A qui no li ha passat llegir en una revista que un aliment té unes propietats extraordinàries bé sigui per a la memòria, és a dir per al cervell, o per al cor, o per a la salut en general, i l’hem començat a comprar, quan potser abans no l’havíem utilitzat ni menjat mai? Té sentit fer-ho?
Des de sempre hi ha hagut un munt de mites i tòpics entorn del tema dels aliments i hom és pregunta què hi ha de cert i què no.
En aquesta xerrada deixarem que sigueu vosaltres, els assistents, els que plantegeu aquelles qüestions que cregueu més interessants de comentar.
Per part nostra, n’hem triat unes 20.