• Menu
  • Skip to right header navigation
  • Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Aula Castellar

Aula d'Extensió Universitària per a Gent Gran de Castellar del Vallès

  • Contacte
  • Blog
  • Portada
  • Activitats
    • Llistat conferències
    • Llistat monogràfics
    • Llistat sortides culturals
    • Llistat viatges
    • Audicions íntimes – Primer Trimestre
    • Audios Conferències
    • Actes
    • Programa – Segon trimestre 2023
  • Agenda
  • Associació
    • La junta
    • Els estatuts
  • Contacte
  • Blog
  • Portada
  • Activitats
    • Llistat conferències
    • Llistat monogràfics
    • Llistat sortides culturals
    • El documental del mes
    • Llistat viatges
    • Audicions íntimes
    • Programa – Segon trimestre 2023
  • Agenda
  • Associació
    • La junta
    • Els estatuts
    • Patrocinadors i col·laboradors
  • Àudios Conferències

Conferències

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Com encarar el futur de les 4a, 5a i 6a Gamma

26 novembre, 2019 @ 18:00 h

  • « Gel i clima, l’escalfament global (Sessió 2)
  • Gel i clima, l’escalfament global (Sessió 3) »
Conferenciant: Carme Ruscalleda I Serra

Fitxa:_

Conferenciant: Carme Ruscalleda I Serra Fitxa: Carme Ruscalleda, xef i divu…

Veure conferència

Conferenciant:
Carme Ruscalleda I Serra

Fitxa:

Carme Ruscalleda, xef i divulgadora gastronòmica. Nascuda a Sant Pol de Mar. Ha estat al capdavant del seu restaurant Sant Pau, amb tres estrelles Michelin, que ha tancat les seves portes a l’octubre passat, després de 30 anys d’activitat.

És una de les cuineres més innovadores i s’ha convertit en la primera xef catalana en aconseguir tres estrelles Michelin. Autodidacta i avantguardista, però sempre a prop de la tradició culinària catalana. Nascuda en una família agricultora i comerciant, va estudiar comerç mercantil i es va incorporar al negoci familiar de xarcuteria, al qual va incorporar una secció de plats per emportar que ella mateixa cuinava. El 1988 obre amb el seu marit, Toni Balam, el Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, i el 2004 el restaurant de Tòquio, que ja compta amb dues estrelles Michelin. La seva cuina es basa sobretot en la cuina tradicional catalana, a la qual aporta un toc diferent o original; hi destaquen els seus plats de peix.

Actualment continua oberta la seva Cuina Estudi. I col·labora amb Sant Pau Tòquio i l’hotel Mandarin Oriental Barcelona. Té una presència en la ​​ràdio, la televisió, revistes, associacions i escoles.

Ha escrit el llibre Cuinar per ser feliç, que ha estat traduït a diverses llengües, i altres llibres de receptes per a cuines professionals i no professionals.

L’any 2012 va ser nomenada per l’Ajuntament de Sant Pol de Mar filla predilecta de la vila.

El 2013 fou guardonada amb la Medalla d’Honor del Parlament de Catalunya.

El 2019 li fou atorgat el Premi Nacional de Cultura, com a “veritable ambaixadora de la cuina catalana arreu del món”.

Com encarar el futur de les 4a, 5a i 6a Gamma

Parlarem de com ha canviat la nostra societat en relació a l’alimentació. A Catalunya hi ha un productes de qualitat molt alta, de l’horta, del mar i de la muntanya, uns productes al nostre abast en una xarxa de mercats que són font d’inspiració i de vida.

Naturalment que els productes d’alimentació de 4a, 5a i 6a gamma estan entrant a les nostres vides; per això mateix, cal fer pedagogia del menjar bo.

Al mercat, hi ha menjar escombraries, si hi ha clients escombraries; quan els clients exigeixen qualitat, els productes elaborats milloren.

Cal, per això, fer difusió de la cultura culinària catalana, que és font de plaer i salut.

+ Google Calendar+ Exportar iCal

Detalls

Data:
26 novembre, 2019
Hora:
18:00 h
Esdeveniment Categoria:
Conferències

Organitzador

Aula d’Extensió Universitària per a Gent Gran de Castellar del Vallès
Telèfon:
937144040
Correu electrònic:
secretaria@aulacastellar.cat
Web:
https://aulacastellar.cat

Recinte

Auditori Castellar del Vallès
Pl. del Mercat,
Castellar del Valles, Spain — Barcelona 08211 España
+ Mapa de Google
Web:
http://auditoricastellar.cat/
  • « Gel i clima, l’escalfament global (Sessió 2)
  • Gel i clima, l’escalfament global (Sessió 3) »

Primary Sidebar

Vols donar la teva opinió o suggeriment? Formulari
Espai del lector

General

Can Tolrà, 140 anys de la nostra història

Realitzat els anys 2011 i 2012, el documental sobre Can Tolrà es va estrenar, en …

CASTELLAR, 1970 (UN ANY DE LA VIDA DEL NOSTRE POBLE)

  Veure documental Fa mig segle que es va estrenar "Castellar, …

Vacunes, la gran resposta contra la COVID-19

  DEBAT: Vacunes, la gran resposta contra la Covid-19 Dr. Mariano …

Dues visions del Bolero de Ravel

Concert del Bolero de Maurice Ravel, amb la Orquestra Filharmònica de Viena sota …

POESIA  I PROSA DE JOSEP MARIA DE SAGARRA

Record de Solsona Fa una lluna clara i una nit serena. Jo m'estic a la …

#JoEmQuedoACasa

MARINA ROSSELL CANTA MOUSTAKI

Concert de música de pel·lícula del compositor Ennio Morricone

#Òperaperatothom: L’HOLANDÈS ERRANT, DE R. WAGNER

El gran Cañón del Colorado

SARA BASAS amb el seu espectacle SABORES

Espai del lector

UNA BELLA HISTÒRIA – ANDREU BARNILS

Jaume Alonso-Cuevillas: “És possible que es-Satti fes explotar la casa d’Alcanar quan se n’anava”

No hi ha normalitat sense risc

Entrevista a Josep Ramoneda, filòsof: “¿Volver a la normalidad o crear una nueva?”

Francesc Serés: “Com voleu que no siguem racistes?

Footer

Associació:

Aula d’Extensió Universitària per a Gent Gran de Castellar del Vallès

Regidoria de Gent Gran - Portugal 2C
08211, Castellar del Vallès

Xarxes Socials

Patrocinadors:

Dades d'interès

Per consultar informació de les temporades anteriors aquí deixem un enllaç on podreu accedir al web antic.

Lloc web antic

Adreces d'interès

Universitat a l'Abast

Site Footer

Inici - Avís legal-Protecció de dades

Copyright © 2023 aulacastellar · Tots els drets reservats · Dissenyat per inpublici