Conferències

- Aquest event ja ha passat.
Cuina sostenible
8 juny, 2021 @ 18:00 h

Fitxa:
Ada Parellada: Granollers, 1967. Semproniana: Barcelona, 1993. No són les dates de naixement i de defunció. No! Sóc ben viva, i fins i tot una mica vivales. Són les dates de naixement, totes dues. Una, de quan vaig venir al món i l’altra, de quan vaig venir al món de la cuina i la gastronomia. Des del 1967 fins al 1993 em van batejar, vaig anar a estudi i vaig aprendre a estimar. També vaig anar al cinema, vaig tenir amics i fins i tot sortia a sopar. Des del 1993 fins avui, no hi ha hagut tant de cinema, menys estudis, sopo al Semproniana, i els meus amics són els llobarros i les botifarres negres. Una altra vida, sí, entre cassoles, plats i cullerots. Una segona vida plena de vida. M’agrada menjar, beure, riure, cuinar i escriure. Menjar, beure i riure no em costa gens. Cuinar i escriure, de vegades ho faig per obligació, però sempre em fa feliç. El nostre ofici, un esforç diari i continuat, és un compendi de sabor i gent, converses i productes, aromes i riures, cassoles i petons furtius, i es barreja amb el batec de la vida.
Preparar plats saborosos, nutritius i deliciosos en 5 minuts és possible tan sols amb una mica d’organització i planificació! Per tal de fer-ho possible l’Ada Parellada realitzarà una xerrada on parlarà de les bases de nevera, que són preparacions fetes per endavant, les quals juntament amb els seus complements són la base de poder conciliar la cuina i la vida. Apreneu idees, trucs i receptes per tal de fer-vos la vida més fàcil, a més d’evitar malbaratar aliments a casa.